Тайната на истинската почивка е в Рибарица

Местата, които помним задълго и към които се връщаме с удоволствие, са тези, на които се чувстваме като у дома си. Ако обичате планината, водата, спокойствието и храната, приготвена с грижа и внимание, Рибарица ще се окаже Вашето любимо място.

уютен хотел в Рибарица

Районът предлага развлечения за различни интереси и възрасти. Ако сте от хората, които биха съчетали своята почивка в Рибарица с разходки и красиви гледки, знайте, че много забележителности чакат да Ви очароват в района. Тетевенският водопад ще Ви накара да усетите могъществото на природата, а Резерват Боатин е същинско съкровище за отмора и медитация. Връх Вежен пък е любима дестинация на почитателите на височините и планинарството. Защитената местност Черни рът е рай за ценителите на горското и животинското разнообразие. Птиците, които огласяват местността, ще Ви пренесат в свят, в който ще забравите за мобилния си телефон.

След една разходка сред природата нищо не разпуска така, както една хубава софра в добра компания. В х-л Света Екатерина произвеждаме продуктите за ястията в менюто си в нашето домашно стопанство, за да Ви предоставим рядката възможност да опитате екологично чиста храна. Всичко правим тук на място, с което можем да гарантираме, че е прясно, свежо и приготвено специално за Вас. Грижим се да Ви предоставим най-доброто от това, което предлага регионът. Домашна лютеница, биволско мляко, сирене и кашкавал, които приготвяме тук, са сред любимите деликатеси на нашите клиенти. Рибата и пресните гъбки също са част от асортимента ни. Ароматното ни вино пък е финалната съставка в магията на Рибарица, която трябва да се усети. Стараем се да предложим на всеки гост по нещо по вкуса му, а и да му стоплим душата с нещо, което не е опитвал от детството и летата при баба.

Големият двор дава възможност за релакс и отдих дори без да напускате територията на хотела. Сред зеленото ни царство разполагаме и с езеро с лилии, което привлича не само романтиците сред гостите ни, но и два щъркела, които са вече наши постоянни гости.

Вярваме, че почивката е преживяване, което се изпитва с всички сетива. Да пълниш очите си с природни красоти, да сядаш на масата с вкусна домашна храна, да се потопиш в басейна в горещ летен ден, да прегърнеш любим човек – всичко това е част от спомена, който не може да се улови на снимка. Елате да го изживеем заедно в Хотел Света Екатерина!