Летен спортен лагер

ОТ 11.07.2021г. ДО 16.07.2021г.

Подарете си своите няколко дена релакс, спорт и движение в прекрасната Рибарица. Ситуирана в Централен Балкан, тя заема четвърто място по чистота на въздуха според National Geographic.

Домакин на събитието е хотел „Св. Екатерина“, който със своята чудесна база, стил, уют и гостоприемство, ще ни даде възможност да съчетаем провеждането на разнообразни по характер и терен тренировки с релаксиращи моменти в спа центъра и басейна. Ресторантът на хотела пък ще се погрижи за здравословното и съобразено с целите ни меню, приготвено с продукти от собствената био ферма на хотела.

По време на лагера са предвидени 4 тренировки на ден, като всеки участник може да избира кога и къде желае да се включи.

Две от тренировките за деня са боксови. В тях ще се запознаете с основните техники, удари и стратегии, ще задълбочите боксовите си познания. Целта на двуразовите тренировки е да създадат добра психическа и физическа форма. Лагерът е подходящ за деца и възрастни, аматьори и професионалисти, начинаещи и напреднали. Особено полезен за деца и юноши-изгражда режим, навици и дисциплина.

Другите две тренировки са свързани с обща физическа подготовка, правилно усвояване на основните движения, функционалналност, кондиция и мобилност. Включват се елементи от пилатес, каланетика и йога.

За любителите на водата, ще пренесем гимнастиката в открития просторен басейн на хотела, а за любителите на походите и разходките в планината, ще можем да се насладим на живописната пътека “ Черния рът“, чието начало е непосредствено срещу входа на хотела.

Тренировките ще се извършват на открито, като според времето, на разположение е и просторна зала.

Цена на човек за 5 нощувки (настаняване в двойна стая) – 545 лв.

Цената включва:

  • 4 тренировки на ден
  • закуска, обяд и вечеря
  • ползване на SPA центъра и външния басейн
  • WI-FI, паркинг

Цената не включва:

  • транспорт от и до Рибарица

Краен срок за записване: 01.07.2021

Капаро: 150 лв.

Телефони за информация и записване:

0888 872 683 – Елица Шопова (треньор)